Vespa World Days 2.-5.6.2016, Port Grimaud, Ranska

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

On jo aika ajatella ensi kesää ja matkaa Vespa World Days -tapahtumaan St Tropez'n rannikolle Ranskaan. Mikäli olet lähdössä, lähetä SITOVA ilmoittautuminen allaolevine tietoineen HETI *) osoitteeseen vwd2016(at)skoottericlubi.com

- osallistujan nimi ja syntymävuosi
- Vespan malli, kuutiotilavuus, rek.tunnus ja rek.vuosi
- t-paidan koko (S-XXL)
- maininta, jos erikoisruokavalio
- puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Osallistumismaksu on 75 e **) per hlö ja se sisältää tervetuliaiskassin, pääsyn Vespa village-alueelle Les Prairies de la Mer -lomakylässä ja gaalaillallisen, joka järjestetään em. lomakylän alueella. Les Prairies de la Mer -lomakylän erikoismajoittumishinnat VWD-tapahtumaan osallistujille ja varausohjeet julkaistaan loppuvuodesta. Samoin tiedot retkistä julkaistaan myöhemmin. Osallistuminen tapahtumaan edellyttää SSCn jäsenyyttä.

* Ranskasta ilmoitettiin rekisteröinnin aukeavan muutaman päivän sisällä. Varaudumme pyytämällä ilmoittautumiset heti siihen, että rekisteröinti aukeaa mahdollisesti samaan aikaan kuin ohjelma-, hinta- jne. tiedot julkaistaan. Näin toimien pääsemme siis tallentamaan ilmoittautuneiden tiedot rekisteröintijärjestelmään heti sen auettua ja pyrimme siten varmistamaan sen, että saamme suomalaisille liput tähän aina nopeasti loppuunmyytyyn tapahtumaan.

**) Ainakin viimeisten kolmen vuoden ajan hinta on ollut 75 e ja varmaankaan mitään isoa korotusta ei ole tulossa. SSC lähettää ilmoittautuneille sähköpostia maksuohjeineen, kun hinta on varmistunut.

MUISTA TOIMIA NOPEASTI!

Näkemisiin Ranskassa!

Tapahtuman sivustot

http://vespaworlddays2016.org/engish/

https://www.facebook.com/vespaworlddays2016