Mikä ihmeen SC Reinot

2012 ylivieskalainen Helmer Orlando sai tietää että Grönlannissa toimii skootterikerho jossa on vain 1 jäsen. Helmer päätti myös perustaa skootterikerhon ja kokeilla saisiko siihen itsensä lisäksi toisenkin jäsenen.

Kerhon alkuperäinen nimi oli Real Life Raiders ja kerho rupesi kasvamaan nopeammin kuin Helmer osasi haaveilla. Kevät Kalkkisissa toukokuussa 2012 jäsenmäärä nousi jo toiselle kymmenelle. Tässä vaiheessa ( marraskuu 2015 )sähköpostilistalla on 25 nimeä. Minun jäsennumeroni on 1401, eli olen ensimmäinen 2014 liittynyt. Jossain vaiheessa nimi muuttui muotoon SC Reinot. Nimi tulee Reino-tossuista jotka ovat hyvät kaikkeen muuhun paitsi tanssimiseen ja keilaamiseen.

Kerho on valtakunnallinen
Jäsenmaksu on 0€
Ei puheenjohtajaa, sihteeriä, hallitusta yms.
Kaikki skootterimerkit, malliin ja kokoon katsomatta ovat tervetulleita kerhoon
Kerhon jäsenyys ei velvoita mihinkään
Kerho ei ole uskonnollinen eikä poliittinen
Kerho toimii yhteistyössä Suomen muiden skootterikerhojen kanssa
Kerhon toiminta tai toimimattomuus riippuu aktiivisista tai passiivisista jäsenistä
Kerholaiset ympäri Suomen voivat toimia täysin itsenäisesti, luoden toimintaa skootteriharrastuksen puitteissa paikallisesti tai valtakunnallisesti

Ilmoita halustasi kuulua kerhoon
ejacilator@gmail.com

Nimi ja esim puhelin nro ja/tai sposti ja paikkakunta. Tietoja ei anneta kerhon ulkopuolisille ja halutessasi ei edes kerholaisille. Halutessasi voit ilmoittaa pelkän nimimerkin.

Tiedotamme ajoista ym. tapahtumista Facebook ryhmässä: Skootteristin kuulumiset. Halutessasi saat tiedotteet myös sähköpostiisi tai tekstiviestinä.

Tekstiviestinä? Kyllä, kerhossamme on myös heitä joilla ei ole nettiä käytössään. Siitä kertoo myös kerhon alkuperäinen nimi: Real Life Raiders. Helmerin ajatuksena oli siirtää skootterointia virtuaalimaailmasta enemmän tien päälle.

vas. SC Reinojen perustaja, materiaalivastaava, the Road Captain mr. Helmer Orlando.

Reinon tunnistaa:
1: Iloisesta ja avoimesta luonteesta...
2. Positiivisesta elämänasenteesta...
3. Hihamerkistä...
4. Kootterissakin saattaa jotain merkkiä olla...

Kommentit

Hauska ja asianmukainen kuvaus :)