Tarjous moottoripyöräseurojen jäsenille

Uusi Motoristin Suomi – Matkaopas ja kartasto on kattava tietopaketti kotimaan reissuille! Kartastosta löytyy useita kauniita maisema halkovia mutkateitä eri puolilta Suomea ja ne on merkitty koko Suomen kattavaan tiekartastoon. Kirjasta löytyy myös tietoa nähtävyyksistä ja taukopaikoista. Mukana on myös 12 kaupungin kaupunkikartat sekä motoristien kokoontumispaikat. Matkaopas karttoinen sopii tankkilaukkuun. Oppaan on koonnut Joel Rosenlöf.

Moottoripyöräseurojen jäsenet saavat nyt Motoristin Suomi -kirjasta 20 % alennuksen tehdessään ostoksen Karttakauppa.fi -verkkokaupasta.

Alennuskoodi löytyy täältä (vaatii sisäänkirjautumisen skoottericlubin sivustolle). Voit myös kysyä sitä sähköpostilla osoitteesta jasenrekisteri (ät) skoottericlubi.com

Alennuskoodi lisätään Karttakauppa.fi:stä tehdyn ostoksen yhteydessä kassalla kohtaan ”Alennuskoodi”. Tilauksen lopullinen summa näkyy tilauksen seuraavassa vaiheessa. Koodi on voimassa 15.8.2016 asti. Tarjoukset voimassa vain Karttakaupasta ostettaessa. Tilauksiin lisätään toimituskulut.

Lisätietoa tuotteesta ja tilaukset: karttakaupasta