Clubi

Yhdistys
Yhdistyksen säännöt
Potkulauta
Kerhokauppa

Yhdistys

Suomen Skoottericlubi - Finnish Scooterclub ry (SSC ry) on vuonna 1984 perustettu skootterihenkisten ihmisten kerho. Monenkirjavaan jäsenistöömme kuuluu ainakin kaupunkicruisailijoita, matkaskootteristeja, ropaajia ja entisöijiä. Skootterin merkillä ja ulkonäöllä tai hevosvoimilla saati kuutiotilavuuksilla ei koskaan ole ollut suurta merkitystä. Samaan saunaan on tähän asti sovittu. Jäsenmäärämme on noin kaksisataa.

Täytimme vuonna 2009 25 vuotta ja juhlan kunniaksi järjestimme kaikkien aikojen suurimman kansainvälisen skootteritapahtuman Suomessa. Ajojen järjestäminen on yksi päätoimintatavoistamme. Jäsenistömme osallistuu aktiivisesti vuosittain myös ulkomaisiin kokoontumisajoihin. Julkaisemme myös kolme-neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Potkulauta-nimistä jäsenlehteä, joka on maailman vanhin yhtäjaksoisesti ilmestynyt skootteriaiheinen suomenkielinen julkaisu. Potkulaudan edeltäjä, Skootteri-niminen lehti, ilmestyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1986.

SSC on myös ainoa suomalainen skootterikerho, joka on hyväksytty viralliseksi jäseneksi kansainväliseen Vespakerhojen katto-organisaatioon FIV:iin. (Federation Internationale des Vespa Clubs).

SSC on SMOTO:n jäsenkerho, joten jäsenenä olet oikeutettu myös SMOTO:n jäsenetuihin.

SSC: asioita hoitaa kalenterivuodeksi vuosikokouksessa valittu hallitus. Vuoden 2020 hallituksen kokoonpano on seuraava: (sähköpostiosoitteissa @-merkki korvattu (ät):llä)

Puheenjohtaja:
Kirsti Raudas
puheenjohtaja ( ät ) skoottericlubi.com

Hallituksen jäsenet
Timo Manninen, varapuheenjohtaja
Jarkko Ahlsten, sihteeri
Petteri Koskinen
Jyri Saksanen
Jarl Ekström

Varajäsen
Karim AB

Jäsenrekisteri
Jarkko Ahlsten
jasenrekisteri ( ät ) skoottericlubi.com

Rahastonhoitaja
Kirsti Raudas

Kokouspöytäkirjat löytyvät täältä.


Yhdistyksen säännöt

SSC:n voimassaolevat säännöt
Tietosuojaseloste


Potkulauta

Potkulauta on Suomen Skoottericlubi ry:n jäsenlehti. Lehti ilmestyy 3 kertaa vuodessa ja on tarkoitettu kaikille skoottereista ja niihin liittyvästä kiinnostuneille.

Lehteen voi kirjoittaa kuka tahansa. Kaikenlaiset jutut, kuvat, kokemukset, muistelot jne ovat tervetulleita - eikä mikään juttu ole liian lyhyt tai vaatimaton. Ilman jäsenten kirjoituksia, kerholehtemme ei ilmesty!

Tekstin voi lähettää sähköisessä muodossa sähköpostiosoitteeseen: potkulauta ( ät ) gmail piste com

Kuvat voi laittaa samaan osoitteeseen, suositusresoluutio on 75-200 dpi.
Tiedostojen koko noin 1-2 MB.
Max 10 MB liitetiedostoja / sähköposti.

Lähetä kuvia harrastuksestasi ja kirjoita potkulautaan!

Potkulaudan mediakortti

MediakorttiKerhokauppa

Kerhokaupasta voi tilata SSC:n virallisia tuotteita huokeaan hintaan. Ilmestyneiden Potkulauta-numeroiden lisäksi tarjolla on Skoottericlubin kangasmerkkejä, tarroja, pinssejä, banderolleja ja t-paitoja juhlavuoden logolla, clubipaitoja, pitkähihaisia t-paitoja ja huppareita. Myyntiä hoitaa kerhokauppa ( ät ) skoottericlubi.com. Myös yleensä tapahtumissa saatavilla tuotteita.35 -juhlavuoden t-paidat
Juhla t-paidat ovat valkoisia kaksiväripainatuksella. Naisten ja miesten kokoja.

Hinta 10 €/kpl.Pitkähihainen t-paita
Pitkähihainen t-paita on 100% puuvillaa, tumman sininen ja sen vasemmassa etumuksessa on sininen SSCn logo. Paitaa on saatavilla miehille koot S-XXL ja naisille koot S(36)-XXL(44). Hinta 15 € / kpl.Huppari
Huppari on 100% puuvillaa, väriltään tumman sininen ja sen vasemmassa etumuksessa on sininen SSCn logo. Hupparia on saatavilla miehille koot S-XL ja naisille koot XL-XXL. Hinta 30 € / kpl.Kangasmerkit
Merkkejä on saatavilla punaisella skootterilla 6 cm läpimittaisena.
Hinta: 6 €/kplTarrat
Halkaisija 6 cm.
Hinta: 1 €/kpl, 4 €/5 kplPinssit
Pinssissä hopeareunus ja valkealla pohjalla sini-puna-musta painatus. Halkaisija 16 mm.
Hinta: 4 €/kpl

Banderolli skootteriin
"Must"-tuote varsinkin ulkomaan reissuilla!
Hinta: 20 €/kpl

Potkulauta-lehdet
Vanhoja 2000-luvun lehtiä myydään hintaan 2 € / kpl, mikäli niitä on varastossa.