Tervetuloa Suomen Skoottericlubin uudistetuille sivuille!

Vanha sivustomme palveli ansiokaasti seitsemän vuotta, mutta sen kone alkoi loppuvaihessa jo reistailemaan. Korjaustoimenpiteetkään eivät sitä enää kuntoon saaneet, joten päätimme rakentaa uuden sivuston ja päästää vanhan sivuston viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Täysin emme sitä kuitenkaan hylkää, vaan se jää "vain luku"-tilaan taustalle. Linkki vanhalle sivustolle löytyy Navigation-menusta.

Uuden sivuston kanssa aloitellaan kevyellä sisäänajolla, kuten asiaan kuuluu. Sivusto on avattu 11.03.2012 ja sisältää ensi vaiheessa seuraavaa:

  • Etusivu (SSC-uutiset)
  • Clubi-info (Clubi ja Liity jäseneksi)
  • Kalenteri
  • Kuvagalleria (Galleries)
  • Foorumi
  • Käyttöehdot
  • Hakutoiminto
  • Yksityisviestit (Messages)

Voit rekisteröityä uudelle sivustolle, jos olet SSC:n jäsen. Saat silloin oikeudet kirjoittaa foorumille, lisätä tapahtumia kalenteriin ja lähettää toisille käyttäjille yksityisviestejä (messages). Kuvagalleria on toistaiseksi vielä rajoitetussa käytössä, mutta jatkossa voit myös perustaa oman kuvagallerian. Muitakin ominaisuuksia on tulossa, kunhan täyteen matkavauhtiin päästään...

SSC:llä on myös Facebook-ryhmä, johon voit rekisteröityä ilman jäsenyyttäkin.

Uusi sivusto on suomennettu vain "otsikkotasolla", koska sillä on haluttu mahdollistaa säännölliset ohjelmistopäivitykset (jotka tulevat aina englanninkielisinä).

Rekisteröityminen on kaksivaiheinen:

1)
- klikkaa etusivulla linkkiä "Create new account"
- täytä tiedot ja lähetä ne alaosan painikkeella (Create new account)

2)
- saat sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että käyttäjätunnuksesi odottaa hyväksyntää (jonka suorittaa siihen valtuutettu henkilö)
- kun tunnuksesi on hyväksytty, normaalisti muutamassa tunnissa, niin saat toisen sähköpostin, jossa on linkki salasanan syöttämiseen
- klikkaa viestin linkkiä ja syötä salasanasi ja tallenna alaosan painikkeella (Save)
- tämän jälkeen rekisteröinti on valmis

Tervetuloa uudelle SSC-sivustolle!

Terveisin, admin ja hallitus