Hymyilevän motoristin kevätpäivä 18.5.2013

4 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
sepi
Hymyilevän motoristin kevätpäivä 18.5.2013

TERVETULOA JYVÄSKYLÄÄN 18.5.2013
HYMYILEVÄN MOTORISTIN KEVÄTPÄIVÄÄN!

Tervetuloa Hymyilevän motoristin kevätpäivä -suurtapaamiseen. Tapahtuma on vuosien ja vuosikymmenten saatossa laajentunut yhdeksi motoristien ajokauden päätapahtumista. Tänä vuonna järjestettävä tapahtuma on järjestyksessä jo 37. ja sen järjestää naisten valtakunnallinen moottoripyöräklubi Ladies´Bike Club – WIMA Finland ry.
TAPAHTUMAN OHJELMA
Tapahtuma alkaa lauantaina 18.5.2013 klo 10:00 kokoontumisella Killerin raviradalle.
Muodostelmiin ryhmittyminen kokoontumisalueelle.
Kokoontumisalueella on ostettavissa makkaraa ja kahvia. Samalla motoristeille kerrotaan tapahtuman kulku ja vaiheet sekä turvallisuuteen liittyvät seikat ja ohjeistetaan seuraavaa tapahtuman vaihetta, paraatiajoa varten. (Ajo-ohjeet Killerin raviradalle ohjelman lopussa.)
Paraatiajo alkaa kello 13:00.
Suunnitletu reitti on 16 km pitkä.Lähtö Killerin raviradalta (osoite Vesangantie 24), kiertäen Myllyjärven ja Keljonrannan, edelleen Jyväsjärven, Ylistönmäen, Kuokkalan sillan kautta ja Lutakosta Yliopistonkatua pitkin Hippoksen alueelle. Reitti on suunniteltu niin, että muulle kaupunkiliikenteelle aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa.
Hymyilevän motoristin kevätpäivä -tapahtuma Hippoksen alueella.
Ohjelman suunnittelussa on huomioitu niin motoristeille ajankohtaiset aiheet kuin muut tapahtumasta kiinnostuneet ja viihtymään tulleet vierailijat. Ohjelma Hippoksella alkaa noin klo 15, kun kaikki motoristit ovat saapuneet alueelle. Hippoksen alueella on myös Trial näytös sekä motoristeille ja muille vieraille hyödyllisiä esittely- ja myyntipisteitä. Tarjolla on myös ruokaa ja kahvia niin alueen ravintoloissa kuin teltoissakin.
Tapahtuman iltatilaisuus järjestetään Hotelli Laajavuoressa. Iltaohjelma alkaa kello 19:00.
Kello 22.00 ovet avautuvat myös muulle yleisölle.

AJO-OHJEET KILLERIN RAVIRDALLE
Killerin ravirata sijaitsee 4 km torilta Petäjäveden tietä Poriin päin.
Lähestymisreittejä:

Oulusta ja Laukaasta tulevat:
Seurataan viitoitusta Laajavuoreen, suorin reitti on ajaa Laukaalta tulevaa tietä 637 kaupungin halki (Nisulankatua ja Rajalankatua) Savelan kaupunginosaan saakka, josta käännytään oikealle kohti Kypärämäkeä ja Killeriä.
Kuopiosta ja Mikkelistä tulevat:
Suositeltavat reitit ovat ajaa joko samaa reittiä Laukaasta tulevien kanssa (kts. yläpuolelta) taikka Rantaväylää pitkin kohti Tamperetta, kunnes saavutaan Keljonkeskukselle, josta käännytään kohti Poria (tienumero 23). Ajetaan n. 5 km ja käännytään vasemmalle, opaste Kypärämäkeen.
Tampereelta tulevat:
Ajetaan moottoritieltä kohti Keljonkeskusta, josta jatketaan edelleen kohti Poria (tienumero 23). Ajetaan n. 5 km ja käännytään vasemmalle, opaste Kypärämäkeen.

Lisää tietoa tapahtumasta Ladies´Bike Club – WIMA Finlan ry:n Internet-sivuilta http://www.wima.fi/hmkp2013/

Lisää tapahtumasta voi kysyä projektipäällikkö Eira Möttöseltä,
s-posti: eira.mottonen(at)co.inet.fi, puhelin 050 552 4385.

Tämän tiedotteen SMOTOn puolesta lähetti
Eeva Liesilinna
tiedottaja

”SMOTOn mp-arvat 2013 ovat nyt myynnissä. Varmista oma osallistumisesi arvontaan tai yllätä ystäväsi ostamalla hänelle lahja-arpa! Samalla tuet moottoripyöräilijöiden edunvalvontaa. Arpoja on myynnissä moottoripyörätapahtumissa ja SMOTOn Internet-sivuilla,tai voit tilata arpanipun myyntiin Suvi Levyltä osoitteesta suvi.levy(at)smoto.fi”

Raikka
Takaisin Suomessa 1805

Takaisin Suomessa 1805 aamulla.Vois vaikka ajella tonne.Onko muita tulossa?

C1
Käyttäjän C1 kuva
Täällä ollaan mutta

skootterit on vähissä, ainakin Laajavuoressa.

Missä vikä? Eivätkö skootteristit koe itseään motoristeiksi? Vai eivätkö skootteristi hymyile? Eikö skootteristi saa saa hymyillä? Vai eivätkö skootterit sovi Jyväskylään?

Vai olisiko sittenkin niin, että skootteristit tulevat vasta aamulla suoraan paraatiin? Näin se varmaan onkin.

Nähdään Killerillä!

T: Hessu

C1
Käyttäjän C1 kuva
Paska keikka

Veljeni ja ajokumppanini kaatui hätäjarrutuksessa paraatissa lauantaina ja vietiin ambulanssilla keskussairaalaan sääriluu pirstaleina.

Tätä kirjoitettaessa hän on parhaillaan leikkaussalissa.

Be careful out there!

PS! Bongattiin n. tusinan verran skoottereita ennen paraatiin lähtöä.